Agila söker anestesiolog till uppdrag i Örebro

Vill du jobba på en anestesi- och intensivvårdsklinik i ett sammansvetsat team som jobbar för att ge bästa möjliga vård?

Då ska du söka dig till detta universitetssjukhus där kvalitet och samarbete verkligen står i fokus. Arbetet innebär att göra bedömningar, ge råd och besluta om anestesi inför operationer, samt sedvanligt intensivvårdsarbete.

För tjänsten bör du vara läkare med specialistkompetens inom anestesi- och intensivvård. Huvudsakligen söks en person som kan gå primärjour på såväl narkosen som IVA, samt vara bakjour på båda dessa.

Varför ta läkarjobb via Agila?

I rollen som anestesiolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ærxkdi, twrsqadt
Tidsperiod
26, 29
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæuyj Htwe Kgypgdvjfr diiag Æulsnx
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka