Ledigt jobb för anestesiolog i Örebro

Vill du jobba på en anestesi- och intensivvårdsklinik i ett sammansvetsat team som jobbar för att ge bästa möjliga vård?

Då ska du söka dig till detta universitetssjukhus där kvalitet och samarbete verkligen står i fokus. Arbetet innebär att göra bedömningar, ge råd och besluta om anestesi inför operationer, samt sedvanligt intensivvårdsarbete.

För tjänsten bör du vara läkare med specialistkompetens inom anestesi- och intensivvård. Huvudsakligen söks en person som kan gå primärjour på såväl narkosen som IVA, samt vara bakjour på båda dessa.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som anestesiolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Örebro en spännande plats för läkaruppdrag

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åckpxg, gemhuhan
Tidsperiod
52, 4 (2023), 6 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qædcc Pohg Dijmkkxuhc Åqfxek
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka