Ledigt jobb för barnakardiolog i Örebro

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag söker vi en specialist inom barn- och ungdomsneurologi. Viss jour kan förekomma, men är inte ett krav.

Barn-och ungdomskliniken har en väl utvecklad barnneurologisk verksamhet på USÖ och vi har även ett nära samarbete med Barn-och ungdomshabiliteringen. Vi har en bred mottagningsverksamhet med god kompetens inom barnneurologins olika områden såsom tex svårbehandlad epilepsi. Vi önskar förstärkning inom mottagningsverksamheten på USÖ.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Att ta tjänst som barnakardiolog via Agila

Trivs du med att arbeta som barnakardiolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkararbete i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åkwaaq Jhmi.rcjdt, Oddx- nxu Drvpemfqwnwdw
Tidsperiod
11, 13-18, 20-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbtastmfusbxlfdqsewkh Åjhbhv gfd da ÅYQWVN
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka