Bemanningsjobb för barnakardiolog i Örebro

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Denna klinik har en väl utvecklad barnneurologisk verksamhet och söker förstärkning. Mottagningen har god kompetens inom barnneurologins olika områden såsom tex svårbehandlad epilepsi. Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet.

Att ta uppdrag som barnakardiolog via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnakardiolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åufeuc Xynn.mnxet, Gdxc- ocv Gcjkluisopdgi
Tidsperiod
48-14 (2024), 16 (2024)-37 (2024), 40 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mrewmoyqfqvuuydhowklf Åefibf gehhb ÆPUERJ
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka