Specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi sökes till uppdrag

Verksamheten söker efter en läkare med specialistbevis inom Barn- och ungdomsmedicin, med Neonatologi.

Läkaren ska vara bakjourskompetent inom Neonatologi.

Verksamheten: Barn-och ungdomskliniken har en neonatalavdelning med 16 vårdplatser varav 5 IVA platser. Vi bedriver högspecialiserad vård från v 25 inkl. HFOV, NO, kylbehandling etc

Läkaruppdrag via Agila specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Örebro en spännande plats för läkaruppdrag

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tqkglldktqhmasiddecib Åkrwwn, Dyds- egc whqbqtdqchthyl
Tidsperiod
31-34, 37-48
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi eller Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka