Agila söker barnmedicin till läkarbemanningsuppdrag i Örebro

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag söker vi en specialist inom barn- och ungdomsneurologi. Viss jour kan förekomma, men är inte ett krav.

Barn-och ungdomskliniken har en väl utvecklad barnneurologisk verksamhet på USÖ och vi har även ett nära samarbete med Barn-och ungdomshabiliteringen. Vi har en bred mottagningsverksamhet med god kompetens inom barnneurologins olika områden såsom tex svårbehandlad epilepsi. Vi önskar förstärkning inom mottagningsverksamheten på USÖ.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som barnmedicin med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkartjänst i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækkqpn Qqht.mjrpx, Glwn- scp Fyshvosolghbc
Tidsperiod
11, 13-18, 20-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi eller Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mcxihmlktflknylsjqsmy Ægocjy gha dc ÆTLHLR
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka