Agila söker barnmedicin till uppdrag i Örebro

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag söker vi en specialist inom barn- och ungdomsmedicin med Neobakgrund. Viss jour kan förekomma, men är inte ett krav.

Barn-och ungdomskliniken har en väl utvecklad barnneurologisk verksamhet på USÖ och vi har även ett nära samarbete med Barn-och ungdomshabiliteringen. Vi har en bred mottagningsverksamhet med god kompetens inom barnneurologins olika områden såsom tex svårbehandlad epilepsi. Vi önskar förstärkning inom mottagningsverksamheten på USÖ.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnmedicin

Som barnmedicin hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkartjänst i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æbtwir Psxo.sxtnf,Bnpbmbbpps
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Owthbdfnojtychdqkfpw Ærwipr cff af Åqnayj
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka