Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till uppdrag

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag söker vi en specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, med inriktning på Barnneurologi.

USÖ har en neonatalavdelning med 16 vpl och vårdar barn från gestationsv. 25+0. Enl. regional överenskommelse har vi uppdrag för högspecialiserad vård och vi tar emot barn med behov av neonatal intensivvård från andra kliniker.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en presentation ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Varför ta läkararbete via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkartjänst i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æyorhh Kcmj.lupds, Xojwwoggthcfs
Tidsperiod
1 (2024)-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åhfwqj Gploobtclkeclinsgdi ffgib Æhvycc
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka