Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Örebro

Till barn- och ungdomshabiliteringen söker vi nu en läkare för ett spännande uppdrag.

Patientgruppen består av barn och ungdomar mellan 0-18 års ålder med varaktiga funktionsnedsättningar. Vanligt förekommande är intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumtillstånd, hörselnedsättning, grav synskada, rörelsehinder av olika slag eller en kombination av dessa.

Utifrån behov ges stöd och insatser i form av medicinska, psykologiska, pedagogiska, sociala och tekniska insatser. Arbetsuppgifterna är sedvanliga som läkare på BUH.

Till detta uppdrag söker vi en specialistläkare inom psykiatri.

Att ta arbete som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Arbetet som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åckvou Kuhf- dpv mpptwwhiodmalkbgtvjxo
Tidsperiod
48-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi eller Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Maqjcnldkxædam a-c ÅDERTW
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka