Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Sjukhuset söker en specialist inom barn- och ungdomspsykiatri, kliniken har som motto att känna igen, lindra, bota och förbygga psykisk sjukdom och störning som utgör hinder för personlig tillväxt och mognad för barn och ungdomar upp till 25 år då unga vuxna inkluderas.

Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-25 år med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Att ta tjänst som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iyegaypfbyhgxlhfsqsix Ærvaqk, Wluw- wwf dklalrkdxtlxkexad
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Egasqlobruiijuabjrybd gdhbh Åixxdc
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka