Vi söker nefrolog till uppdrag i Örebro

Sjukhuset beskriver sig själv som det personliga universitetssjukhuset som erbjuder vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vill du vara en del av detta? Då kan uppdraget på njursektionen vara något för dig.

I verksamheten ingår dialysmottagning, vårdavdelning och njurmottagning. Som läkare blir du en viktig del i teamet och du kommer att arbeta nära övriga professioner på kliniken. I arbetet ingår att bedöma patienter, utredning, diagnostisering och behandling.

Jourarbete och beredskap kan förekomma, men det är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som nefrolog

Att arbeta som nefrolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åptrfo ijwsipm, Wfblqeytmnujg/Gegffbjtrwq
Tidsperiod
1 (2024), 14 (2024)-15 (2024), 18 (2024), 31 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dknvid Åsxbib Cmj gdei Ætwhem
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka