Agila söker nefrolog till läkarbemanningsuppdrag i Örebro

Sjukhuset beskriver sig själv som det personliga universitetssjukhuset som erbjuder vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vill du vara en del av detta? Då kan uppdraget på njursektionen vara något för dig.

I verksamheten ingår dialysmottagning, vårdavdelning och njurmottagning. Som läkare blir du en viktig del i teamet och du kommer att arbeta nära övriga professioner på kliniken. I arbetet ingår att bedöma patienter, utredning, diagnostisering och behandling.

Jourarbete och beredskap kan förekomma, men det är inget krav.

Läkaruppdrag via Agila nefrolog

Att arbeta som nefrolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkararbete i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbcxkg krwnovj, Ncaswewtqnjft/Cvfmwrdtqje
Tidsperiod
31
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qtacbx Åjbrmj Jby gcbe Åncuqx
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka