Nefrolog sökes till arbete i Örebro

Sjukhuset beskriver sig själv som det personliga universitetssjukhuset som erbjuder vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vill du vara en del av detta? Då kan uppdraget på njursektionen vara något för dig.

I verksamheten ingår dialysmottagning, vårdavdelning och njurmottagning. Som läkare blir du en viktig del i teamet och du kommer att arbeta nära övriga professioner på kliniken. I arbetet ingår att bedöma patienter, utredning, diagnostisering och behandling.

Jourarbete och beredskap kan förekomma, men det är inget krav.

Att ta bemanningsuppdrag som nefrolog via Agila läkarbemanning

Trivs du med att arbeta som nefrolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkararbete i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åmebnd goaaure, Aosnsuralbuau/Ryvnnhnfkor
Tidsperiod
50-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mgerap Åagosb Æojsam
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka