Nefrolog sökes till jobb i Örebro

Sjukhuset beskriver sig själv som det personliga universitetssjukhuset som erbjuder vård av hög kvalitet med gott personligt bemötande. Vill du vara en del av detta? Då kan uppdraget på njursektionen vara något för dig.

I verksamheten ingår dialysmottagning, vårdavdelning och njurmottagning. Som läkare blir du en viktig del i teamet och du kommer att arbeta nära övriga professioner på kliniken. I arbetet ingår att bedöma patienter, utredning, diagnostisering och behandling.

Jourarbete och beredskap kan förekomma, men det är inget krav.

Att ta uppdrag som nefrolog via Agila läkarbemanning

Som nefrolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Örebro en spännande plats för läkaruppdrag

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcrvnp jyfsgte, Lfpsngpvqnqth/Ncqgopaxqwj
Tidsperiod
5-25, 27-31, 33, 36, 44, 52
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cykcjd Ælndgj Ånjncp
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka