Ledigt jobb för ortoped i Örebro

Är du redo att ta dig an en ny och spännande utmaning? Vi söker nu efter en person som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här kommer du att vara en viktig del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda en högkvalitativ vård till patienterna

Uppdraget omfattar företrädesvis fotkirurgi med inriktning bland annat bakfotskirurgi, steloperationer och proteskirurgi i fotleden men även mer rutinmässig framfotskirurgi och då i kombination med fortbildning/handledning av ST-läkare. i uppdraget ingår såväl opererande som mottagningsverksamheter.

Här erbjuds ett roligt, lärorikt och stimulerande uppdrag med stora möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll

Att ta läkartjänst som ortoped via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åfgngx aykdvnv, Nqgwoakw
Tidsperiod
8-24
Efterfrågad kompetens
Ortopedi - Allmän eller Ortopedi - Fot
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gæhob Mnpy Fsdvdhahbi fgd fb ÅDLEQA
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka