Agila söker specialistläkare inom ortopedi - fot till läkarbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar företrädesvis fotkirurgi med inriktning bland annat bakfotskirurgi, steloperationer och proteskirurgi i fotleden men även mer rutinmässig framfotskirurgi och då i kombination med fortbildning/handledning av ST-läkare. i uppdraget ingår såväl opererande som mottagningsverksamheter.

Här erbjuds ett roligt, lärorikt och stimulerande uppdrag med stora möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som specialistläkare inom ortopedi - fot, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkartjänst i Örebro?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åurnne crfmmlm, Hujaekru
Tidsperiod
48-50, 52-4 (2023), 6 (2023)-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi - Fot
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæcls Evov Erpdiwrhma ÅIMDBI
Region/kommun
Örebro/Æluyvd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka