Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Örebro

Har du ett lugnt och förtroendeingivande förhållningssätt till dina patienter? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Läkare sökes för arbete på allmänpsykiatrisk vårdavdelning. Här vårdas personer med olika psykiatriska diagnoser, exempelvis manier, psykoser, personlighetsstörningar och svåra depressioner. Patienterna vårdas enligt både HSL och LPT. Avdelningen bemannas av överläkare, läkare, sjuksköterskor och skötare.

Du kommer att arbeta med sedvanligt förekommande uppgifter som läkare på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

Läkartjänst via Agila allmänpsykiatriker

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Örebro en spännande plats för läkartjänst

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ågpysk fadqplqaohj bppp- lbv wqwbioqdtæka wgsd
Tidsperiod
14-21, 23-46, 49-50, 2 (2024)-3 (2024), 6 (2024)-7 (2024), 10 (2024)-11 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æckeol vqubpbd, VCM kjm d fiegg Ækunvi
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka