Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Örebro

Är du psykiatriker och intresserad av att arbeta med patienter mellan åldrarna 18-25 år?

Till detta uppdrag söker vi dig som är psykiater med intresse för arbete inom allmänpsykiatrisk specialistvård för vuxna mellan 18 och 25 år. Arbetet sker i team där psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut och medicinska vårdadministratörer ingår. Utöver det sker samverkan ofta med primärvård, habilitering, andra vårdgrannar, brukarorganisationer och andra samhällsaktörer. Ni kommer att arbeta i team och ha patienten i tydligt fokus. I uppdraget ingår även handledning av underläkare.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Örebro en spännande plats för läkarjobb

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbkrea gsoq cpfdq
Tidsperiod
15-20, 40, 51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbkgflcrvruojsfdjmebp, oxfié U edh fd Æiwnfj
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka