Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Örebro

Ny medarbetare eftersöks till avdelningens engagerade team som tillsammans arbetar med patienter med olika mentala utmaningar?

På avdelningen kommer du att spela en nyckelroll. Du kommer att ansvara för bedömningar, utredningar, diagnostik och behandling av patienter med olika mentala utmaningar. Dessutom kommer du att arbeta nära ett multidisciplinärt team för att säkerställa en holistisk och effektiv vård.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkartjänst i Örebro

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åmjqhq alccæoworqrcajdju UGU pnx d
Tidsperiod
18-19, 23-31
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uåvur Enmv Vpvurrlgnw g hbd be Æistip
Region/kommun
Örebro/Åcmxna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka