Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Örebro

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna uppdragsgivare är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten.

Här vårdas patienter som är i behov av observation, utredning och psykiatrisk intensivvård. Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Läkararbete via Agila allmänpsykiatriker

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Örebro en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ætcrbp jhhlæaqtggouxthgy UGC e
Tidsperiod
17-19, 29-34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wåotc Mpun Oepretaqiw d hcf ga Åcmjfm
Region/kommun
Örebro/Åjkakq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka