Ledigt jobb för röntgenläkare i Örebro

Är du redo för en spännande utmaning? Vi söker nu dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här får du möjlighet att vara en del av ett högpresterande team som tillsammans strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vården

Vid mottagningen görs många olika typer av undersökningar. Allt från enklare röntgenundersökningar till mer avancerad som exempelvis datortomografi, magnetkameraundersökning, genomlysning, ultraljud, nuklearmedicinska undersökningar och PET/CT. Mottagningen tar hand om både akuta och planerade besök

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på röntgenavdelning

Att ta tjänst som röntgenläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Örebro en spännande plats för läkartjänst

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åukppx Iæhpbwb
Tidsperiod
11-1
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåsvs Fslx Hvenusduhf chi de Åjsgyf
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka