Specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin sökes till jobb i Örebro

Välkommen att söka uppdraget som läkare på Regionhälsan. Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter inom företagshälsovård.

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom arbets- och miljömedicin och eller företagshälsovård.Tidigare erfarenhet är önskvärt.

Att jobba som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Örebro

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æjwabp ysjrftn, Angoogxtimqwsfkddqfh
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cxarfwctvgqvmbpghjodf Åeofkr gha gi ÆJPGAU
Region/kommun
Örebro/Æqiykb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka