Ledigt jobb för allmänläkare i Markaryd

Denna vårdcentral söker en läkare som kan ingå i teamet och bidra med sin kunskap samt erfarenhet. Till vårdcentralen söker sig patienter som blivit sjuka, skadat sig eller behöver hjälp med sin psykiska hälsa. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete med patienter i alla åldrar. Du utreder och behandlar såväl inplanerade patientbesök som mer akuta besvär.

Till detta uppdrag söker vi en specialist i allmänmedicin eller läkare med primärvårdsvana.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Markaryd en spännande plats för läkararbete

Markaryds kommun består bland annat av orterna Markaryd, Strömsnäsbruk, Traryd samt Timsfors och har i dagsläget cirka 10 000 invånare. Markaryds kommun är beläget i det sydvästra hörnet av Småland. Somliga förknippar orten med bad, fiske eller paddla kanot medan andra njuter av en god kopp kaffe eller te på något av de fantastiska kaféer som kommunen erbjuder. Du kan även besöka Smålandet Markaryds älgsafari och cyklar dressin. Vad du än söker - Markaryd erbjuder något för alla. Här kan du uppleva en storslagen natur, vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och härliga vandringsleder att strosa på.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Markaryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvqektpyyug NQ
Tidsperiod
30-31, 36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Defswnmjdwdib i echeh Focænsxæemgtb
Region/kommun
Kronoberg/Markaryd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka