Bemanningsjobb för allmänläkare i Örnsköldsvik

Till denna hälsocentral söker vi en läkare för sedvanligt primärvårdsarbete.

Till vårdcentralen söker sig personer som har behov av råd och vård vid sjukdom, vill ha stöd som förälder eller som vill förändra sin livsstil. Här arbetar nära du andra yrkesgrupper och uppdraget innebär ett självständig arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Vi söker dig som är allmänspecialist alternativt legitimerad läkare med tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ecæva KC
Tidsperiod
51-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lnhvvlf. a afbgc XNÆYT
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka