Anestesiolog sökes till arbete i Örnsköldsvik

Anestesienheten på detta sjukhus söker en läkare som kan bidra med kompetens och erfarenhet. Här bedrivs verksamhet inom kirurgi, urologi, ortopedi, öron och gynekologi/obstetrik. Ditt ansvarsområde som läkare varierar mellan daglig operationsverksamhet och IVA.

Uppdraget erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att växa i din yrkesroll. För att trivas i rollen bör du ha lätt för att samarbeta, vara stresstålig och kunna behålla lugnet i alla situationer.

De söker en överläkare inom operation och intensivvård med minst 5 års erfarenhet av arbete som bakjour. Arbete som primärjour kan förekomma, men är inte något krav.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som anestesiolog

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Örnsköldsvik en spännande plats för läkararbete

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åehmhædglhjlj syemdww, ygubtucw
Tidsperiod
7 (2023)-9 (2023), 11 (2023)-13 (2023), 15 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nuplaimnwnug d Æybhuåbhudbw
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka