Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Till kvinnokliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som kan bidra till verksamheten. Här blir du del av en väl fungerande arbetsgrupp och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår förlossningsverksamhet, gynekologisk mottagning och specialistmödravård. Även viss gyn-onkologi, gynekologisk kirurgisk verksamhet samt akuta obstetriska ingrepp kan förekomma. Utöver detta ingår handledning av ST-läkare.

Du som söker bör vara specialist inom obstetrik/gynekologi. Bakjourskompetens är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkaruppdrag i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvaakæhgqdwuy fxlshxf, Yisfjrahqlqkeg
Tidsperiod
51, 5 (2023)-23 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjiskæsvexftn ilphcpl, Åalkeæovdats
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka