Bemanningstjänst för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Till kvinnokliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som kan bidra till verksamheten. Här blir du del av en väl fungerande arbetsgrupp och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår förlossningsverksamhet, gynekologisk mottagning och specialistmödravård. Även viss gyn-onkologi, gynekologisk kirurgisk verksamhet samt akuta obstetriska ingrepp kan förekomma. Utöver detta ingår handledning av ST-läkare.

Du som söker bör vara specialist inom obstetrik/gynekologi. Bakjourskompetens är meriterande.

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Örnsköldsvik?

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ævwolæmunnpnu ebxssag, Myvggbmmnime avmcbrbmdf
Tidsperiod
37, 41-43
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ændbcådjyxstj bmefspn, bfcec Ævltgæhxweou
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka