Hudläkare sökes till uppdrag i Örnsköldsvik

Letar du efter ett händelserikt och givande uppdrag att ta dig an? Då kan detta uppdrag vara något för dig!

Mottagningen erbjuder hud och ljusbehandling. Psoriasis, eksem av olika slag, acne, PPP, hudtumörer samt andra typer av hudåkommor är vanliga orsaker för remiss hit.

Mottagningen utför olika typer av ljusbehandlingar samt lokalbehandling av hud och hårbotten. Enheten har UVB-TL01-ljusboxar för helkroppsbehandling och PUVA-ljusenheter och UVB-TL01 för behandling av händer och fötter.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkarjobb i Örnsköldsvik?

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åmwwpæqpiaokx pmlxron, Hkdogkebt
Tidsperiod
17, 23
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsflobqatbyn d dad ad Åvwvlædogquw
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka