Bemanningsjobb för internmedicinare i Örnsköldsvik

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som kan bidra med sin expertis inom hematologi och endokrinologi. Enheten har både en hematologisk mottagning och en endokrin, för diabetespatienter samt en vårdavdelning. Det finns även en dagvårdsverksamhet dit patienter kommer för uppföljning av hematologiska eller onkologiska åkommor, toxkontroller, cytostatikabehandling med mera.

Arbetet består av hematologisk och endokrinologisk mottagning och viss del internmedicinsk avdelning.

Välkommen in med en ansökan om detta skulle vara intressant.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Örnsköldsvik en spännande plats för läkarjobb

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æpoikækuecfhy dnwcxxr, Qydcbdklawjekvf
Tidsperiod
6-7
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nclpgsoyg gh Ænawsæfomaxy
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka