Vi söker reumatolog till uppdrag i Örnsköldsvik

Medicinmottagningen söker en läkare till sin verkamhet för sedvanligt arbete. Denna medicinska specialistmottagning ansvarar för utredning, behandling och rehabilitering av patienter med olika medicinska behov. Hit kommer patienter som behöver vård inom diabetes, gastrologi, neurologi, endokrinologi och reumatologi. Som läkare på mottagningen arbetar du patientnära och tillsammans med sjuksköterska, fysioterpaeut och arbetsterapeut. Du får ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Till detta uppdrag söker vi en specialist inom reumatologi.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som reumatolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkartjänst i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åcltoænhsdorn ypuqglc, Ekbrtmxkndf
Tidsperiod
7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Atwlnsrtqppr c dfh ci Æsujwæcgaqvl
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka