Agila söker oftamolog till uppdrag i Östergötland

Är du redo att ta dig an en spännande ny utmaning? Här får du möjlighet att bli en värdefull medlem i ett kompetent team som tillsammans strävar efter att leverera högkvalitativ vård.

Mottagningen tillhandahåller förstklassig ögonsjukvård och erbjuder högspecialiserad behandling inom ögonsjukvård.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ögonmottagning.

Att ta läkaruppdrag som oftamolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Östergötland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ålxtpcacnkbmhuer Gorhåefsp
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
C:t Quwfl. ah bec gh PMLNÆHMSH
Region/kommun
Östergötland/Howaåokpo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka