Ledigt jobb för allmänläkare i Östergötland

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Här erbjuds patienter i alla åldrar sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med både drop-in-mottagning samt planerade patientbesök. För dig som vill ha ett omväxlande arbete med möjlighet att bredda din kompetens passar detta uppdrag perfekt.

Sökande bör vara läkare eller allmänspecialist. Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östergötland en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pdb Busiajyssg WB
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gtavwnxp. bc bgd de ALRQOÅCTEV
Region/kommun
Östergötland/Lowiwæitfp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka