Ledigt jobb för läkare i Östergötland

Varmt välkommen att söka tjänsten som läkare på denna vårdcentral där ambitionen är att erbjuda alla patienter vård av hög kvalitet och ett bra bemötande.

Teamet innehåller såväl läkare och distriktssköterskor som BVC-sköterskor samt ett flertal olika specialister. Det är en familjär stämning och god sammanhållning. Arbetet innebär sedvanligt primärvårdsarbete med patienter i alla åldrar, och såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer.

De söker en allmänspecialist.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Östergötland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qks Åclrainkj IH
Tidsperiod
6-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjliyvvyh d iga hd EUGVTÆGDVA
Region/kommun
Östergötland/Iaklfælmsx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka