Allmänläkare sökes till tjänst i Östergötland

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Här erbjuds patienter i alla åldrar sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med både drop-in-mottagning samt planerade patientbesök. För dig som vill ha ett omväxlande arbete med möjlighet att bredda din kompetens passar detta uppdrag perfekt.

Sökande bör vara läkare eller allmänspecialist. Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkaruppdrag i Östergötland?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Teamleader
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfn Gvofsyulol WW
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fhwedihf. dd bdf bi BXVQBÅHUMP
Region/kommun
Östergötland/Yqjsfåkbsj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka