Vi söker barnmedicin till uppdrag i Östergötland

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Vi söker nu en läkare till detta barn- och ungdomssjukhus. Arbetet är omväxlande och innebär sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på barn- och ungdomsklinik.

Här vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år för såväl medicinska som kirurgiska sjukdomar. Sjukhuset bedriver slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och en mycket väletablerad hemsjukvård.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressan

Att ta tjänst som barnmedicin via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnmedicin, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkaruppdrag i Östergötland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qjnsåyykk Xvvmhpdilwk, Vpkkndlxrdw
Tidsperiod
48-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mcwmonqchaxqynehrmmlo beebf Oaakåsbah
Region/kommun
Östergötland/Amqbåsfdw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka