Ledigt jobb för neurolog i Östergötland

På den här kliniken är strävan att erbjuda högkvalitativ vård och behandling för en bred variation av medicinska tillstånd. Kliniken har två välfungerande vårdavdelningar, flera specialiserade mottagningar och ett effektivt sekretariat.

Här erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till professionell utveckling.

Att ta uppdrag som neurolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkartjänst i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lcxguumesdmkiwbxm, Xjtsbwtaabgrapd
Tidsperiod
6 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jokok Åg. dd j Icgjhåqvfl
Region/kommun
Östergötland/Xtyqiæecip
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka