Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Östergötland

Till sjukhusets psykiatriska öppenvårdsmottagning söker vi nu en läkare som kan komplettera teamet. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva specialistpsykiatrisk diagnostik, vård samt rehabilitering av patienter med olika psykiatriska besvär. I teamet ingår läkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog, psykoteraeput, fysioterapeut, sjuksköterska, skötare och sekreterare.

Mottagningen söker en psykiatriker med tidigare erfarenhet av arbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning.

Att ta jobb som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Östergötland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yxopojjnneix ajmbhsuq Yhfcvåeknl Æbsmgaæprkkearhrusfe
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Chski ælåwhx. ah hda hi UJDPRÆDPRY
Region/kommun
Östergötland/Pcsycæwcpv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka