Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Östergötland

Om du söker efter en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter ska du överväga att söka detta uppdrag. Här erbjuds du ett utmanande och utvecklande jobb.

Personalen är specialiserade på att göra akuta bedömningar och enheten består av både en mottagning och ett mobilt team för att alltid vara nära dig när patienter behöver hjälp som mest. Dessutom erbjuds observationsplatser för att säkerställa att alla patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Östergötland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rylfovocbfxprbgcr, Trfgbchla- jyc djylhlrjmemhys
Tidsperiod
29, 34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gvifb Åkåjrj diidc Pnpuwåriph
Region/kommun
Östergötland/Gqdbdåwenw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka