Vi söker urolog till läkarbemanningsuppdrag i Östergötland

Välkommen att söka uppdraget som läkare på urologkliniken!

Som läkare kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på universitetssjukhuset urologklinik där du ska ha flerårig erfarenhet inom svensk sjukvård och goda kunskaper om nationella riktlinjer och vårdprogram inom urologi. Därför söker dom dig en engagerad och dedikerad läkare inom urologi.

Välkommen med din ansökan!

Läkararbete hos Agila urolog

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkarjobb i Östergötland

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbyaæyvxnv nmyhmidbahprqmkwxgb, Omixhhkklyxmme
Tidsperiod
52-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bishuttlkuljmjeqgdxwm ccd gd æuqvxjåqfptg
Region/kommun
Östergötland/Xjbsåtclm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka