Ledigt jobb för oftamolog i Östersund

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Denna ögonklinik söker nu en läkare till sin verksamhet. På mottagningen arbetar ögonspecialister, ST-läkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. De har en egen operationsavdelning och bedriver i huvudsak öppenvård med såväl planerad som akut verksamhet. Som läkare utreder och behandlar du ögonproblem hos barn samt vuxna. I uppdraget ingår sedvanligt mottagningsarbete inklusive intravitreala injektioner och laserbehandling.

Viss dagjour och bakjour till ST-läkare kan förekomma, men är inget krav. Du som söker bör ha arbetat som specialistläkare minst ett år.

Att jobba som oftamolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Östersund en spännande plats för läkaruppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åiosbffkpj xphoycq- Æuyrunmbjxgx
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æjrdwneap effgh ÆTMQMJNXP
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka