Ledigt jobb för oftamolog i Östersund

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Denna ögonklinik söker nu en läkare till sin verksamhet. På mottagningen arbetar ögonspecialister, ST-läkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. De har en egen operationsavdelning och bedriver i huvudsak öppenvård med såväl planerad som akut verksamhet. Som läkare utreder och behandlar du ögonproblem hos barn samt vuxna. I uppdraget ingår sedvanligt mottagningsarbete inklusive intravitreala injektioner och laserbehandling.

Viss dagjour och bakjour till ST-läkare kan förekomma, men är inget krav. Du som söker bör ha arbetat som specialistläkare minst ett år.

Varför ta läkarjobb via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som oftamolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Östersund en spännande plats för läkartjänst

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åhhwrstwky jlwbnkq- Æhjpgporfkpi
Tidsperiod
43-50, 4 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ådbykbkum ÆEQXPISTT
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka