Bemanningstjänst för oftamolog i Östersund

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Denna ögonklinik söker nu en läkare till sin verksamhet. På mottagningen arbetar ögonspecialister, ST-läkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. De har en egen operationsavdelning och bedriver i huvudsak öppenvård med såväl planerad som akut verksamhet. Som läkare utreder och behandlar du ögonproblem hos barn samt vuxna. I uppdraget ingår sedvanligt mottagningsarbete inklusive intravitreala injektioner och laserbehandling.

Viss dagjour och bakjour till ST-läkare kan förekomma, men är inget krav. Du som söker bör ha arbetat som specialistläkare minst ett år.

Att ta läkararbete som oftamolog via Agila

Som oftamolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som oftamolog.

Att ta läkaruppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åedaumeljc unuigtj- Åsoxblktahkd
Tidsperiod
48-1 (2023), 3 (2023)-36 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åshkxsraq ÅSQBGVNVX
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka