Ledigt jobb för oftamolog i Östersund

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Denna ögonklinik söker nu en läkare till sin verksamhet. På mottagningen arbetar ögonspecialister, ST-läkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. De har en egen operationsavdelning och bedriver i huvudsak öppenvård med såväl planerad som akut verksamhet. Som läkare utreder och behandlar du ögonproblem hos barn samt vuxna. I uppdraget ingår sedvanligt mottagningsarbete inklusive intravitreala injektioner och laserbehandling.

Viss dagjour och bakjour till ST-läkare kan förekomma, men är inget krav. Du som söker bör ha arbetat som specialistläkare minst ett år.

Att ta läkartjänst som oftamolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som oftamolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ålepjkrjgi hxuxtsd- Ævksrwjonwkc
Tidsperiod
13-36
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æhvopqjqf ÆHGSLJDLE
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka