Bemanningsjobb för specialistläkare inom allergiska sjukdomar

Läkare sökes till lung- och allergimottagningen på detta sjukhus. Här vårdas patienter med bland annat KOL, lungcancer, sarkoidos, lungfibros, allergi och immunbrist. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, handledning, allergivaccinationer samt specialtester. Tillsammans med teamet ligger fokus på att ge bästa möjliga vård till patienterna. Med omväxlande arbetsuppgifter och kompetenta kollegor väntar ett spännande uppdrag.

Sökande bör vara läkare inom allergologi.

Att ta arbete som specialistläkare inom allergiska sjukdomar via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom allergiska sjukdomar. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åwmvvhkfwo lsnnlqk, Uaypfecfoqt
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nrjtwthrs aa ahd df Ædpdsxuxi
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka