Specialistläkare inom allergiska sjukdomar sökes till uppdrag

Kliniken på detta sjukhus har behov av en läkare för arbete på vårdavdelning.

Avdelningen har 15 vårdplatser och här vårdas patienter med olika lungsjukdomar och lungcancer.I dina arbetsuppgifter ingår rond, bronkoskopier, inläggning av pleuradrän/thoraxdrän, dokumentation och mer. Du arbetar självständigt och tillsammans med sjuksköterskor och övriga professioner på kliniken.

De söker dig med tidigare erfarenhet av lungcancerbehandling.

Att ta jobb som specialistläkare inom allergiska sjukdomar via Agila läkarbemanning

Som specialistläkare inom allergiska sjukdomar hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkaruppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æpgwngjsqt oaguyqp- Xyrxkfkddjrq
Tidsperiod
52-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar, Internmedicin allmän eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ikacwcfrc ge Åohwxbaro
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka