Ledigt jobb för specialistläkare inom allergiska sjukdomar

Lungkliniken på detta sjukhus har behov av en läkare för arbete på vårdavdelning. Avdelningen har 15 vårdplatser och här vårdas patienter med olika lungsjukdomar och lungcancer.

I dina arbetsuppgifter ingår rond, bronkoskopier, inläggning av pleuradrän/thoraxdrän, dokumentation och mer. Det kan även bli aktuellt med tjänstgöring på lungmottagning. Du arbetar självständigt och tillsammans med sjuksköterskor och övriga professioner på kliniken.

De söker dig med tidigare erfarenhet av lungcancerbehandling.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æxexhwiwqs uenndcb- Flyichpudrri
Tidsperiod
45-52
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fvwfqrpfd fe Åjvutxjqa
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka