Bemanningstjänst för specialistläkare inom allergiska sjukdomar

Lungkliniken på detta sjukhus har behov av en läkare för arbete på vårdavdelning. Avdelningen har 15 vårdplatser och här vårdas patienter med olika lungsjukdomar och lungcancer.

I dina arbetsuppgifter ingår rond, bronkoskopier, inläggning av pleuradrän/thoraxdrän, dokumentation och mer. Det kan även bli aktuellt med tjänstgöring på lungmottagning. Du arbetar självständigt och tillsammans med sjuksköterskor och övriga professioner på kliniken.

De söker dig med tidigare erfarenhet av lungcancerbehandling.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som specialistläkare inom allergiska sjukdomar

I rollen som specialistläkare inom allergiska sjukdomar hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åfoxshtxcc jaibeae- Nqqpxsnfkqae
Tidsperiod
51-39 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fvrndrncn gg Åysmkiges
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka