Ledigt jobb för läkare i Östersund

Till denna vackert belägna hälsocentral eftersöks nu en läkare som kan komplettera teamet.

I arbetet ingår att bedöma, diagnosticera och behandla patienter i alla åldrar. Sökande kan förvänta sig sedvanligt hälsocentralsarbete, och såväl förbokade som akuta patientbesök förekommer. Hälsocentralen ligger i nära anslutning till både apotek och Folktandvården.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana. Möjlighet till kvällsjour kan förekomma, men är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Som läkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Östersund en spännande plats för läkaruppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmåfå Nåpcycxqqwkl
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åmolæppn e Wmåyæh
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka