Bemanningsarbete för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Kvinnosjukvården vid detta sjukhus söker fler medarbetare. Här väntar ett spännande uppdrag inom förlossning, BB och gynekologi. Inom obstetriken hanteras riskgraviditeter och förlossningspatienter. Inom gynekologin utreds all gynekologi och samtliga gynekologiska operationer, inklusive viss tumörkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på kvinnoklinik. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner.

Att ta läkaruppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkararbete i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åkvrrmuhpb kaipgdo, Motehqrbwrbæbddw
Tidsperiod
4 (2024), 6 (2024), 8 (2024), 10 (2024)-13 (2024), 16 (2024)-17 (2024), 20 (2024), 22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åvhloselpp vsjgnew, pycjiceresvs dig ff Ånakxqihe
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka