Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Kvinnosjukvården vid detta sjukhus söker fler medarbetare. Här väntar ett spännande uppdrag inom förlossning, BB och gynekologi. Inom obstetriken hanteras riskgraviditeter och förlossningspatienter. Inom gynekologin utreds all gynekologi och samtliga gynekologiska operationer, inklusive viss tumörkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på kvinnoklinik. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkarjobb i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åcjgqipsgn sfbyegt, Iuuwvddjlvfåbxuq
Tidsperiod
12, 16
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åpdnbblsso gwwhbdk Ådyqbqkfa
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka