Bemanningstjänst för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Kvinnosjukvården vid detta sjukhus söker fler medarbetare. Här väntar ett spännande uppdrag inom förlossning, BB och gynekologi. Inom obstetriken hanteras riskgraviditeter och förlossningspatienter. Inom gynekologin utreds all gynekologi och samtliga gynekologiska operationer, inklusive viss tumörkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på kvinnoklinik. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner.

Att ta tjänst som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila läkarbemanning

I rollen som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östersund en spännande plats för läkartjänst

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åtrbuywopp apgptuk, Pbdmadpqiokxw Pcrmxnoqovbe
Tidsperiod
36-38, 40-44
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjyqbiniiq osqwdov, qavflyeabfcw ciagf Æemgwyfdf
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka