Ledigt jobb för internmedicinare i Östersund

Är du redo för att ta dig en an en ny spännande utmaning? Då ska du söka detta uppdrag.

Hit kommer patienter med epilepsi, MS, Parkinsons sjukdom samt även mer ovanliga neurologiska sjukdomar såsom ALS och myastenia gravis. Uppdraget omfattar mottagningsarbete samt arbete på akutvårdsavdelning för neuro-strokepatienter. Arbetsuppgifter inkluderar rondarbete, teamarbete med andra professioner samt handledning av ST och kandidater.

Enheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som internmedicinare

Arbetet som internmedicinare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkartjänst i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ålvavxkhum eluceoj, Hgtnutibk
Tidsperiod
18-21
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåesjålyvvxæns ÆRACJXAMF
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka