Agila söker neurolog till läkarbemanningsuppdrag i Östersund

Är du redo för att ta dig en an en ny spännande utmaning? Då ska du söka detta uppdrag.

Hit kommer patienter med epilepsi, MS, Parkinsons sjukdom samt även mer ovanliga neurologiska sjukdomar såsom ALS och myastenia gravis. Uppdraget omfattar mottagningsarbete samt arbete på akutvårdsavdelning för neuro-strokepatienter. Arbetsuppgifter inkluderar rondarbete, teamarbete med andra professioner samt handledning av ST och kandidater.

Enheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som neurolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Östersund en spännande plats för läkarjobb

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækroidouxj otkvggh, Bdqmqirjd
Tidsperiod
39-44, 46-48, 50-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæcdwæcbhsnæus ÅKUAXNULG
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka