Ledigt jobb för allmänkirurg i Östersund

Vill du ha ett varierat arbete i växlande tempo? Välkommen att söka tjänsten som läkare på denna kirurgklinik.

Här bedrivs både akut och elektiv verksamhet med patienter i livets alla skeden. Kompetensområden inkluderar bl.a. urologi, mag- och tarmkirurgi, proktologi, bröst- och endokrin samt barnkirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgkliniken såsom patientundersökningar, rondarbete, operationer och mottagningsarbete.

Att ta läkartjänst som allmänkirurg via Agila

Som allmänkirurg hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Östersund en spännande plats för läkaruppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åowmbkngev tjpmady, Lqtalxp
Tidsperiod
15
Efterfrågad kompetens
Kirurgi allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iæpyeæcnjxdåps cehea Åegjpjnqw
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka