Bemanningstjänst för specialistläkare inom allergiska sjukdomar

Läkare sökes till lung- och allergimottagningen på detta sjukhus. Här vårdas patienter med bland annat KOL, lungcancer, sarkoidos, lungfibros, allergi och immunbrist.

I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, handledning, allergivaccinationer samt specialtester.

Tillsammans med teamet ligger fokus på att ge bästa möjliga vård till patienterna. Med omväxlande arbetsuppgifter och kompetenta kollegor väntar ett spännande uppdrag.

Sökande bör vara läkare inom allergologi.

Läkartjänst hos Agila specialistläkare inom allergiska sjukdomar

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkartjänst i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækyxmwqfrq hlbjyym, Jjaq- qxk hrisciuugqjauvxte
Tidsperiod
34, 41, 44-48
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar, Lungsjukdomar eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bqnqgriqu hh fgaid Ånhikrrtx
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka